Keçiköy Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneği

1.Genel Kurulumuz Toplandı

Pandemi nedeni ile ertelenen 1.Olağan  Genel Kurulumuz bir yıl gecikmeli olarak Esenler Kültür Merkezinde toplandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Divan Kurulu Başkanlık seçimi yapıldı.

Dernek Yönetimi coşkulu bir çoğunluk ile güven tazeledi.

Kurucu Genel Başkan Uğur Er dernek başkanlığına seçildi.

Başkan Uğur Er yaptığı konuşmada kuruluştan bugüne yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Bir yıl gibi kısa bir sürede köylülerimizinde desteğiyle dernek yerimizin alınması ve  ödemesini gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Er Hasanşeyh Belediye Başkanımız Sayın Recep Külekçi ve muhtarımız Lutfi EROĞLU’nada desteklerinden dolayı tesekkür etti.

3 yıllık hizmet süresi boyunca ayrımsız herkesin derneği, herkesin Başkanı ve herkesin yönetimi olacaklarını belirten Er tüm köylülerimize şükranlarını sundu.

Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan Tokat Reşadiye Dernek başkanı Sayın Bayram Talak ve yönetimine , Esenler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu’ya Esenler Kültür Merkezi kapısını açtığı için saygılarımızı sunuyoruz.

Bizde dernek internet sayfası yönetimi olarak Genel Kurulumuzun köyümüze hayırlı olmasını diliyoruz.

Dernek yönetimine iletmek istediğiniz öneri ve görüşlerinizi iletisim@kecikoydernegi60.org elektronik posta adresinden ulaştırabilirsiniz.